E-mail/Contact
METEO


Ontdek een vredige omgeving waar een hartelijke sfeer op u wacht.

Onze camping in de streek Lot-et-Garonne, vlakbij de rivieren de Dordogne en de Lot en tussen de wijngaarden van Bergerac en Cahors, is ideaal gelegen om alle schitterende bezienswaardigheden van dit gebied te ontdekken. Ook de prachtige Périgord en de Quercy liggen bij ons in de buurt. …Kasteel van Bonaguil (7 km !), mooie dorpjes Villefranche du Perigord, Monflanquin of Monpazier, Sarlat, Puy l’Evèque, Rocamadour …

Wij verwelkomen u in de serene rust en prachtige natuur van een park rond een charmante gerenoveerde molen. In deze warme en gastvrije omgeving, op 3 kilometer van het dorp, kunt u heerlijk ontspannen met uw gezin, uw partner of vrienden. Ieder van u zal hier kunnen genieten van de zon in de bronwater meertje (500m² met zandstrandje), in de zwembad, in de speeltuinen of bij het opblaaskasteel.

Wij hebben 125 plaatsen van gemiddeld 100 m² die van elkaar worden gescheiden door bomen, heggen en bloeiende struiken. U kunt bij ons kamperen in een tent, een caravan of een camper, en kiezen voor een grasplaats met schaduw, halfschaduw of zon. Op alle plaatsen heeft u de beschikking over elektriciteit (6 of 10 ampère). U kunt ook verblijven in een van onze huuraccommodaties, volledig ingericht en comfortabel, met of zonder eigen sanitair: chalets, stacaravans of bungalowtenten.

In onze verschillende comfortabele toiletgebouwen, die natuurlijk regelmatig worden schoongemaakt, vindt u een wasmachine en droger, een babywasruimte, en afvoer voor chemisch toilet. Ook staat er een camperservice tot uw beschikking.

Al onze voorzieningen zijn gedurende het hele seizoen en op iedere dag van de week beschikbaar: vers brood en croissantjes in de ochtend, een café, afhaalmaaltijden, pizzas”Maison”, en een restaurant. En wij geven u ook graag advies over de mooiste plaatsen en beste adressen om optimaal te kunnen genieten van onze streek.

Kom op onze camping nieuwe energie opdoen… Ons team kijkt uit naar uw komst… en zal u een onvergetelijk verblijf bezorgen!

Familie BAUDOT