E-mail/Contact
METEO
CHANGE
CARTE/MAP
ROUTE/ROAD

Beliggende mellem de 2 smukke regioner "Perigord Noir" og "Quercy", i Lot-et-Garonne egnen, tæt på Dordogne- og Lot-dale- ne og blandt Bergerac og Cahors' vinmarker, tilbyder vores cam- pingplads et ideelt udgangspunkt for besøg til alle de omkringlig- gende vidunderlige seværdigheder: Sarlat, Rocamadour samt blot få kilometer herfra, HKH Pris Henriks slot Château de Caïx.

3 km fra landsbyen byder vi Jer velkommen i rolige omgivelser midt i naturen i en park med en charmerende renoveret mølle. I vil opleve en vann atmosfære, der er ideel for en afslappende ferie med familien, for par eller med venner. Kom og nyd solen ved vores kildevands-sø (500m 2), ved swimmingpoolen, på legeplad- serne eller i hoppeborgen Vores 125 standpladser er l00m 2 i gennemsnit og ligger adskilt fra hinanden med træer, hække og små blomsterbuske.

For Jeres komfort byder vi på flere sanitære blokke, der vedli- geholdes regelmæssigt og som er udstyret med vaskemaskiner, tør- retumbler, babyrum, samt mulighed for tømning af kemiske toilet- ter og et autocamper service område...

Rejser I med telt, campingvogn eller autocamper, så vil I på de græsklædte standpladser bekvemt kunne vælge mellem skygge, halvskygge eller sol. Elektricitet er tilgængelig på alle pladser (6 eller 10 ampere). Ved ophold i udlejningsenhed kan vi tilbyde flere forskellige udstyrede og komfortable typer, med eller uden sanitet: hytter, mobilhomes, bungalow-telte.

Fra pladsens åbning er vores sen/icefaciliteter til rådighed hver dag: Frisk brød hver morgen, bar, take away, pizzaer og restaurant Men vi er også behjælpelige med forslag til seværdigheder og med gode råd til udflugter, så I til fulde kan nyde vores smukke region!
Desuden kan vi i højsæsonen tilbyde et aktivitetsprogram for både store og små...

Kom og få fornyet energi Vi ser frem til at møde Jer og give Jer nogle vidunderlige ferieminder!

Famille BaudotCliquez sur une icône pour information / Click on icon for more information