E-mail/Contact
METEO


Beliggende mellem de 2 smukke regioner "Perigord Noir" og "Quercy", i Lot-et-Garonne egnen, tæt på Dordogne- og Lot-dale- ne og blandt Bergerac og Cahors' vinmarker, tilbyder vores cam- pingplads et ideelt udgangspunkt for besøg til alle de omkringlig- gende vidunderlige seværdigheder: Sarlat, Rocamadour samt blot få kilometer herfra, HKH Pris Henriks slot Château de Caïx.

3 km fra landsbyen byder vi Jer velkommen i rolige omgivelser midt i naturen i en park med en charmerende renoveret mølle. I vil opleve en vann atmosfære, der er ideel for en afslappende ferie med familien, for par eller med venner. Kom og nyd solen ved vores kildevands-sø (500m 2), ved swimmingpoolen, på legeplad- serne eller i hoppeborgen Vores 125 standpladser er l00m 2 i gennemsnit og ligger adskilt fra hinanden med træer, hække og små blomsterbuske.

For Jeres komfort byder vi på flere sanitære blokke, der vedli- geholdes regelmæssigt og som er udstyret med vaskemaskiner, tør- retumbler, babyrum, samt mulighed for tømning af kemiske toilet- ter og et autocamper service område...

Rejser I med telt, campingvogn eller autocamper, så vil I på de græsklædte standpladser bekvemt kunne vælge mellem skygge, halvskygge eller sol. Elektricitet er tilgængelig på alle pladser (6 eller 10 ampere). Ved ophold i udlejningsenhed kan vi tilbyde flere forskellige udstyrede og komfortable typer, med eller uden sanitet: hytter, mobilhomes, bungalow-telte.

Fra pladsens åbning er vores sen/icefaciliteter til rådighed hver dag: Frisk brød hver morgen, bar, take away, pizzaer og restaurant Men vi er også behjælpelige med forslag til seværdigheder og med gode råd til udflugter, så I til fulde kan nyde vores smukke region!

Kom og få fornyet energi Vi ser frem til at møde Jer og give Jer nogle vidunderlige ferieminder!

Famille Baudot